Citiți joi în ZdG

Joi, 25 ianuarie, în ediția tipărită a Ziarului de Gardă, citiți o anchetă despre noua achiziție imobiliară a familiei deputatului Dumitru Diacov. „Sistemul se opune luptei cu corupția”, zice, într-un interviu acordat pentru ZdG, Eduard Harunjen, procurorul general al R. Moldova. Tot în această ediție găsiți un reportaj dintr-un „stat” nerecunoscut – transnistria. Pentru pasionații de sport, ZdG lansează, în ediția din 25 ianuarie 2018, în premieră, o pagină cu știri și informații din sportul național și internațional. 

Actual: Pe cine avantajează „legea anti-propagandă” și cum va fi aplicată

Dosar: Politician de-o viață: Conacul Inglezi a completat averea imobiliară a familiei Diacov

Exclusiv:  „Sistemul se opune luptei cu corupția” , interviu cu Eduard Harunjen, procurorul general al R. Moldova

La Marginea Europei: Pictorii găgăuzi și politica. „Acest trib care conduce acum în R. Moldova e foarte departe de cultură”

Reporter Special: Oamenii și viața dintre hotarele unui „stat” nerecunoscut

Realitatea: Culisele mitei de 1,5 milioane de lei pentru doi procurori și trei polițiști

Justiție: Continuitate la CSM. Președintele instituției, ales într-un concurs cu un singur candidat

Zona Publică: Încă o victimă a sistemului medical perinatal din R. Moldova: „Mi-au efectuat o tăietură. Nici acum nu am înțeles de ce”

Diaspora: Două nașteri: în R. Moldova și în Franța
Diaspora: „Frunză verde de arțar”

Viața Redacției: Calvarul din justiție

Circ în tramvai: Marina Tauber: tenis cu Kroll, business cu Șor

Editoriale:
Alina Radu: Inimioare pentru Plahotniuc, glod pentru oponenți
Petru Grozavu: „Alergarea lui Șor la PAS”
Aneta Grosu: Cât costă un kg de încredere

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *