Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Din ediția de joi a Ziarului de Gardă, care poate fi găsit la toate oficiile poștale și chioșcurile de presă din țară, aflați detalii din „dosarul parcărilor”. Vedeți ce declarații au dat în fața judecătorilor Igor Gamrețki și Nistor Grozavu, dar și cum urmau factori de decizie din primăria mun. Chișinău să devină parte din afacere prin intermediul unei firme offshore din Cipru. 

Din pagina EXCLUSIV aflați de ce crede lectorul universitar Alexandru Lupușor că „Politicianul este croit după chipul și asemănarea societății”, iar în pagina ACUAL vedeți de ce indemnizații se bucură unii ambasadori ai R. Moldova.

De asemenea, vedeți care sunt propunerile Ministerului Justiției de modificare a Codului de Procedură Civilă. Dacă propunerile vor fi aprobate de Guvern și Parlament, atunci jurnaliștii vor putea filma în cadrul proceselor de judecată civile doar dacă vor avea acordul președintelui ședinței, dar și a ambelor părți implicate în dosar.

Actual: Indemnizațiile ambasadorilor
Dosar: Mărturiile din dosarul parcărilor
Justiție: Cum propune Ministerul Justiției modificarea Codului de Procedură Civilă: Filmări doar cu acordul tuturor părților, rude în loc de avocați, citare electronică și dosare examinate mai rapid
La Marginea Europei: Moldovenii care (nu) migrează în Federația Rusă
Exclusiv: Interviu cu lectorul universitar Alexandru Lupușor: „Politicianul este croit după chipul și asemănarea societății”
Reporter Special: Oamenii care trăiesc din mere
La țară: Bio-cămara Mănăstirii Zăbriceni. Gustul ceaiurilor produse de călugări
Diaspora: Mă bucur că plec. Îmi pare rău că nu rămân
Trăind de Gardă: Doina și Ion Aldea Teodorovici – de 25 de ani în amintiri
Oameni: Ioan Găină – „un om ca o instituție”

Editoriale
Aneta Grosu: Chișinăul fără Tudor Pânzaru
Alina Radu: Orfană în dializă: 10 zile în iad, respinsă de 3 instituții medicale

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay