Citiți joi în ZdG

În ediția din 14 septembrie a Ziarului de Gardă, pe care o găsiți în toate chioșcurile din țară, aflați cine sunt oamenii care construiesc minihidrocentrala de pe râul Răut și care sunt conexiunile acestora cu lumea politică de la Chișinău.

Din paginile „Stop Fals” aflați cum un tânăr, membru al organizației de tineret a unui partid, gestionează cel puțin 10 site-uri care răspândesc știri false pe internet.

De asemenea, citiți un interviu cu medicul chirurg Gheorghe Anghelici, care vorbește despre starea precară a sănătății moldovenilor: „Astăzi pacienții care se adresează la spital sunt în stări foarte grave. Zici că au venit din jungle sau stepe”.

Politic: 20 de ani de CtEDO în R. Moldova. Unde-s drepturile omului?

Actual: Liderul separatist Krasnoselski: „Soldatul rus a fost cel  care a oprit, în anul 1992, agresiunea armată împotriva R. Moldova”

Dosar: Oamenii și conexiunile din spatele hidrocentralei de pe Răut

Realitatea: De la sanatoriu, în cârje, spre CtEDO

Exclusiv: „Astăzi pacienții care se adresează la spital sunt în stări foarte grave. Zici că au venit din jungle sau stepe”. Interviu cu medicul chirurg Gheorghe Anghelici.

Zona publică: Accident de muncă sau întâmplare nefastă?

Diaspora: Jurnalista Elena Robu: „Am decis să plec în Franța”

Diaspora: Terapeută de respirație în Canada

Stop Fals: „Trustul media” al unui producător de știri false/fake news

Stop Fals: Dodon interzice militarilor să participe la un exercițiu în Ucraina

Viața redacției: „Umblă hoții călare și nimeni nu-i oprește”

Trăind de Gardă: Lecția de supraviețuire oferită de Nadejda Cernei, femeia care a suportat un accident vascular cerebral

La marginea Europei: Nicolae Baltag, deținutul politic acuzat de „trădare de patrie”

La țară: „E greu să-ți pui o afacere pe picioare, dar dacă nu cedezi și muncești mult, vei reuși”

 

Editoriale

Petru Grozavu: Ucraina: război cu toți?

Ion M. Ionita: O zi decisivă pentru viitorul UE. Suntem pregătiți?

Aneta Grosu: Ce l-ar fi întrebat ieri Constantin Grigorița pe șeful statului?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *