Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 7 septembrie a Ziarului de Gardă, pe care o găsiți în toate chioșcurile din țară, aflați cum un procuror cu o experiență de patru ani, un judecător de instrucție, ex-procuror, dar și un avocat din oficiu, care evită să discute despre felul în care (nu) și-a apărat clientul, au făcut (in)justiție în dosarul lui Andrei Braguța, tânărul decedat în penitenciar, după ce a fost bătut.

Tot din ziarul de mâine aflați cine protejează un restaurant nou în sectorul Ciocana, care se află la nici 15 metri distanță de un bloc de locuit, dar și cum s-a întors acasă în cârje un bărbat care a „beneficiat” de tratament la un sanatoriu din Ucraina, aflat în subordinea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

De asemenea, citiți un interviu cu profesorul universitar Petru Negură, despre reforme și corupție, oligarhie și guvernare, alegeri și independență.

Dosar: „Eroii” (in)justiției din dosarul Braguța

Reporter Special: Cine protejează „Vila Nouă”?

Realitatea: Confesiunile religioase din R. Moldova despre avort, divorț și venituri. Societatea Conștiinței Krișna

Exclusiv: „Strategia guvernării este una de mimare a respectului pentru libertățile și drepturile cetățenești”. Interviu cu Petru Negură, sociolog, lector universitar

Trăind de Gardă: Banii vs gradele de invaliditate

Zona publică: Câtă siguranță ne oferă parcurile de distracții

Diaspora: Ziua Independenței sărbătorită la Lisabona

Circ în tramvai: Cârnăciorul lui Șor la prezidențiale

 

Editoriale

Dumitru Noroc: Dă-ne, Doamne, mintea de pe urmă…

Alina Radu: Medalia ”Moldova coruptă la 26 de ani”

Aneta Grosu: Recidiva „Pădurea Domnească”