Citiți joi în ZdG

Citiți mâine în ZdG detalii despre vacanțele președintelui Igor Dodon. Tot mâine, găsiți un interviu cu ambasadorul României în R. Moldova, Daniel Ioniță, despre ajutoarele oferite de România, comunicarea cu președintele Igor Dodon și oportunitățile oferite de România pentru studenții basarabeni. 

Mai citiți în acest număr al ZdG despre ce se întâmplă cu dosarele de rezonanță deschise în acest an și cum se luptă bătrânii pentru medicamentele compensate. 

Actual: Acuzații de presiune în dosarul fostului procuror general

Politic: 16 iunie: Comisia de la Veneția își dă avizul privind schimbarea sistemului electoral

Dosar: Ce se întâmplă cu dosarele de rezonanță deschise în 2017

Dosar: Cu trei roți sparte la Curtea Supremă de Justiție

Exclusiv: Interviu cu Excelenţa Sa Daniel Ioniţă, Ambasadorul României în R. Moldova: „Asistența României este destinată tuturor cetățenilor R. Moldova, indiferent de etnie, de limba pe care o vorbesc, de locul în care trăiesc și de Dumnezeul în care cred”.

Reporter Special: Vacanțele președintelui

Reporter Special: Trenul nesfârșit al deportaților basarabeni: „Mama credea că ne vor duce la moarte”

Trăind de gardă: Sănătatea „compensată” a bătrânilor din R. Moldova

La țară: „Oază exotică” la Cantemir

Diaspora:  „Anișoara” și alte filme independente la SIFF (Seattle International Film Festival)

Diaspora: Pâine cu miros de căpşuni

Oameni: Cum este un olimpic la informatică?

Editorial

Alina Radu: Microbuzul politic lângă trenul deportaților

Petru Grozavu: Atenție la „scenă”

Aneta Grosu: De ce a venit din Antalya Igor Dodon

 

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *