Citiți joi în ZdG

În ediția din 9 martie a Ziarului de Gardă aflați detalii din dosarul penal deschis pe numele fostului guvernator al Băncii Naționale, Leonid Talmaci.

În același număr citiți despre bilanțul justiției făcut la Adunarea Generală a Judecătorilor, boicotată de Dodon, Filip, și Cebotari care și-au trimis reprezentanți.

Tot joi, ZdG vă aduce ultimele detalii din dosarul delapidării a 2 milioane de lei din bugetul Biroului Național de Statistică, instituție care, la trei ani de la efectuarea Recensământului, încă nu a făcut publice rezultatele.

În același număr aflați câte femei au devenit în 2016 victime ale infracțiunilor înregistrate în relațiile familiale, cine le apără drepturile și de ce tolerează agresivitatea din partea bărbaților.

La Exclusiv citiți un interviu cu ambasadorul Franței în R. Moldova, Pascal Vagogne, despre corupție și instrumente de luptă, independența justiției franceze, libertatea presei și relațiile cu președintele pro-rus Igor Dodon.

De asemenea, aflați detalii despre afacerile cu produse alterate de pe rafturile marketurilor și despre afacerile Mitropoliei Moldovei cu magazine bisericești.

Actual: Numărătoare inversă într-un Recensământ penal

Politic: Votul uninominal, neagreat de societatea civilă

Dosar: Cum a ajuns un fost guvernator implicat în fraude de milioane

Dosar: Bilanțul justiției

Exclusiv:  Interviu cu Pascal Vagogne, Ambasadorul Franței în R. Moldova: „Răul universal are un nume – CORUPȚIA”

Trăind de Gardă: „Unii au timpul, noi avem Mămăliga”

Reporter Special: Magazinele bisericești, afacerea de succes a Mitropoliei Moldovei

Zona Publică: Produse alterate în supermarketuri

Reporter Special: Magazinele bisericești, afacerea de succes a Mitropoliei Moldovei

La marginea Europei: Teze de vânzare

Reporter Special: 8 martie. Femeia și violența în cifre

Diaspora: Festivalul Internațional „Mărțișor” din SUA, la ediție jubiliară

Diaspora: Moldova mi-a furat familia

Oameni: Natalia Golobciuc: „Arta nu este o pâine”

Circ în Tramvai: De ce a ajuns Dodon în Italia?

Editoriale

Alina Radu:  „Așa-numitul” Igor Dodon în Italia

Petru Grozavu: De 25 de ani, „buni” cu Rusia

Anatolie Eșanu: Legea e de partea jurnaliștilor. În SUA

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *