Citiți joi în ZdG

În numărul de mâine al ZdG, citiți despre un grup de firme care, deși au recunoscut că au fraudat licitații, au primit drept pedeapsă doar o amendă, iar ulterior au câștigat dreptul de a lucra la un proiect, realizat, de fapt, din fonduri europene.

Tot mâine, citiți despre cum jurnaliștii de investigație din Bosnia și Herțegovina luptă cu corupția din țara lor. De asemenea, citiți în ZdG despre cum concursul la șefia postului public de televiziune a fost câștigat de fosta directoare a TRM, dar și despre ce au avut de spus ceilalți doi candidați la această funcție. La „Exclusiv”, aflați ce are de spus judecătoarea Viorica Puica despre sistemul în care activează.

Nu ratați revenirea rubricii „Circ în tramvai” cu un savuros pamflet despre președintele Igor Dodon și Vlad Plahotniuc.

Transparență: Milionarii din Guvernul Chicu

Dosar: Bani europeni în conturile unei companii penale

Actual: Judecătorul învinuit că a eliberat nemotivat o persoană din arest a fost achitat

Realitatea: Un concurs cu trei candidați și cu același învingător

Reporter Special: Justiție, corupție și bani publici în inima Balcanilor

Exclusiv: Interviu cu Viorica Puică, magistrată la Judecătoria Chișinău: „Judecătorii sunt puternici prin statutul lor și nu au nevoie de relații cu politicienii sau cu oameni de afaceri ca să devină puternici”

Diaspora: „Când ne amintim despre R. Moldova…”

Diaspora: Viața ni se dă, fericirea se învață

Circ în tramvai: Vezi unde a fost găsit Plahotniuc …a fost identificat în inima lui Dodon

Agricultura: În Macedonia, când în stradă ies 100 de mii de fermieri, cade Guvernul

Editoriale:

  • Aneta Grosu – Cine și de ce pleacă din Guvernul Chicu?
  • Alina Radu – Să plecăm? Să rămânem?
  • Petru Grozavu – La Moscova, chef pe timp de ciumă
Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *