Citiţi joi în ZdG

În ediția din 10 octombrie a Ziarului de Gardă găsiți un supliment special, dedicat alegerilor locale din 20 octombrie. ZdG vă prezintă detalii despre candidații la funcția de primar din cele mai importante orașe ale R. Moldova dar şi un VOX despre așteptările oamenilor de la viitorii primari.

Tot joi, ZdG vă propune o radiografie a candidaților înscriși în competiția pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, precum și o prezentare a celor mai importante nume din echipele acestora, care candidează pentru cele 51 de locuri în Consiliul municipal Chișinău (CMC).

În același ziar, din 10 octombrie 2019, găsiţi un reportaj de la Institutul de Medicină Urgentă. Citiţi mărturisirile victimelor accidentului din 30 septembrie de la Buiucani, dar și ale medicilor.

Interviu: În paginile ziarului de mâine, 10 octombrie, găsiţi un interviu cu procurorul general interimar al R. Moldova, despre dosarul lui Plahotniuc, politicienii din dosarul fraudei bancare şi influenţele politice din justiţie.

Actual: Un procuror anticorupție, care a gestionat dosare de rezonanță, șef interimar la PCCOCS.

Diaspora: Serviciile publice în străinătate: „E o mare diferenţă între 12 minute state la coadă și o jumătate de zi”

Zona publică:  Accidentul de la Buiucani. Mărturiile victimelor

Editoriale:

Alina Radu: Două feluri de morți pe frontul corupției

Aneta Grosu: Învățătorul de astronomie

Petru Grozavu: Dodon jinduiește și guvernul


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *