Citiți joi în ZdG

În ediția de joi, 5 septembrie, a Ziarului de Gardă aflați care este sursa mirosului urât din Chișinău, dar și despre funcționalitatea stației de epurare. De asemenea, citiți și despre problema lipsei stațiilor de pre-epurare din capitală.

Tot joi, aflați și motivul pentru care pedeapsa cu nouă ani de închisoare pe numele fostului premier Vlad Filat a fost redusă cu 682 de zile.

Iar pentru că e început de an școlar, protagonistul interviului din această ediție este Lică Sainciuc, autorul desenelor din „Abecedar”, „Albinuța” și alte zeci de cărți. Citiți mâine despre copilăria și școala artistului plastic, dar și despre Premiul Național, obținut de curând.

Mâine aflați și câte a reușit să le cumpere pentru școală cu 6 mii de lei, Valeriu, tatăl a trei copii, rămași în grija lui în urmă cu șase ani, după ce mama micuților s-a stins din viață la numai 29 de ani.

Actual: Șase cazuri de sechestrare a cetățenilor de către autoritățile secesioniste de la Tiraspol –compensate de CtEDO

  • Elevii școlilor cu predare în limba română din regiunea transnistreană, supravegheați de miliție la careu

Viața redacției: Scrisoarea cititorului: Malina Mică – ruptă de lume

Dosar: Afacere împreună: Fratele lui Igor Dodon, partener cu fiul procurorului general al Federației Ruse

  • Nouă ani de la crimele de la Durlești și Ialoveni: autorul asasinatelor nu a fost încă identificat

Reporter special: Început de an școlar: profesorii sunt pregătiți să aibă nopți albe

Zona publică: Decizie în dosarul „Tomograf”

  • Concurs pentru alegerea rectorului USMF „Nicolae Testemițanu”

Diaspora: Tehnologii moderne – pro sau contra?

  • O familie de migranți a donat satului de baștină o ambulanță
  • Impresii despre Suedia (I)

Trăind de gardă: Scenele copilăriei Ninelei Caranfil

EDITORIALE

Alina Radu: Cu sapa de lemn, la Aeroport

Aneta Grosu: Adio, vară

Petru Grozavu: Vizita lui Putin în Moldova se amână

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *