Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În numărul de mâine al ZdG, citiți detalii despre furtul de la o filială a Moldova Agroindbank din Chișinău. Tot mâine, citiți un reportaj despre un tânăr care a ajuns la spital, după o competiție la trântă și un alt text despre un orb care nu-și poate găsi loc de trai.

De asemenea, în acest numărm al ZdG citiți un editorial despre raportul Kroll 2 și un interviu cu creatoarea brandului omonim, Lorina Bălteanu, despre migrație, femeile Moldovei, Plahotniuc și noua guvernare.

În numărul din 11 iulie 2019 al ZdG mai puteți citi povestea dramatică a Nadejdei Pascari, care a fost deportată împreună cu întreaga familie. Pagina Diaspora vine cu răvașe de felicitare ale migranților pentru aniversarea de 15 ani a ZdG.

Actual: Jaful fără urme 

La marginea Europei: Un traseu turistic noi – parfumat cu levănțică

Exclusiv: Interviu cu Lorina Bălteanu, fondatoarea și proprietara brandului Lorina Bălteanu: „Plahotniuc a reușit, de fapt” 

Zonă publică: Întuneric. Lupta unui nevăzător pentru un loc de trai 

Trăind de gardă: Fragmentarul unui copil deportat: „Era așa de frig că nu puteau îngropa morții. Îi mâncau animalele” 

Reporter Special: Trântă cu final tragic pentru un tânăr de 17 ani: „Rudă în Primărie, rudă în Consiliu, rudă peste tot – cine să răspundă?” 

Dosar: Cum a motivat procurorul renunțarea la învinuire în dosarul Manole

Diaspora: „15 ani de ZdG. Ce înseamnă aceștia pentru diasporă?”

Editorial: Cum am lecturat Raportul Kroll 2 

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.