Citiți joi în ZdG

În numărul de mâine al ZdG, citiți detalii despre furtul de la o filială a Moldova Agroindbank din Chișinău. Tot mâine, citiți un reportaj despre un tânăr care a ajuns la spital, după o competiție la trântă și un alt text despre un orb care nu-și poate găsi loc de trai.

De asemenea, în acest numărm al ZdG citiți un editorial despre raportul Kroll 2 și un interviu cu creatoarea brandului omonim, Lorina Bălteanu, despre migrație, femeile Moldovei, Plahotniuc și noua guvernare.

În numărul din 11 iulie 2019 al ZdG mai puteți citi povestea dramatică a Nadejdei Pascari, care a fost deportată împreună cu întreaga familie. Pagina Diaspora vine cu răvașe de felicitare ale migranților pentru aniversarea de 15 ani a ZdG.

Actual: Jaful fără urme 

La marginea Europei: Un traseu turistic noi – parfumat cu levănțică

Exclusiv: Interviu cu Lorina Bălteanu, fondatoarea și proprietara brandului Lorina Bălteanu: „Plahotniuc a reușit, de fapt” 

Zonă publică: Întuneric. Lupta unui nevăzător pentru un loc de trai 

Trăind de gardă: Fragmentarul unui copil deportat: „Era așa de frig că nu puteau îngropa morții. Îi mâncau animalele” 

Reporter Special: Trântă cu final tragic pentru un tânăr de 17 ani: „Rudă în Primărie, rudă în Consiliu, rudă peste tot – cine să răspundă?” 

Dosar: Cum a motivat procurorul renunțarea la învinuire în dosarul Manole

Diaspora: „15 ani de ZdG. Ce înseamnă aceștia pentru diasporă?”

Editorial: Cum am lecturat Raportul Kroll 2 

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *