Citiți joi în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă aflați ce salarii s-au dat în sistemul de justiție și ce cumpărături au făcut președinții instanțelor de judecată în 2018.

Citiți despre achizițiile miniștrilor din Guvernul Filip și găsiți date despre veniturile și cheluielile partidelor politice pe parcursul anului trecut.

În același număr de ziar aflați cinci povești de succes ale producătorilor autohtoni și citiți despre educația la domiciliu.

La pagina Exclusiv citiți un interviu cu deputatul Radu Marian, despre politică, discriminare și viața romilor în Republica Moldova.

Dosar: Ce încălcări au comis procurorii în 2018

Dosar: Ce cumpărături au făcut șefii instanțelor de judecată în 2018

Actual: Cheltuielile partidelor politice în 2018

Exclusiv: Interviu cu deputatul Radu Marian: „Orice om ar trebui să aibă dreptul de a fi judecat pentru acțiunile sale și nu pentru culoarea pielii, etnia, genul naționalitatea sau orientarea sexuală”

Reporter special: Școala din apartament

La marginea Europei: Revoluția alegerii

Diaspora: Migrația și psihicul uman. Ce spune psihologul

Diaspora: Cum e să revii acasă după ani-lumină

Trăind de Gardă: Cum a ars biserica din Cotul Morii

Proiecte: „Descoperă Moldova Rurală”. Cinci istorii de succes ale producătorilor autohtoni

Util: Medicamentele expirate – deșeuri periculoase care nu ar trebui aruncate la gunoi

EDITORIALE

Aneta Grosu:Concurs de oferte pentru Codruța

Petru Grozavu: Cine se teme de ACUM?

Alina Radu: Dodon, vărsătorul de vânt

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Cea mai corectă ofertă pentru Laura Codruța Kovesi este 25 de ani de închisoare pentru folosirea Serviciilor Secrete din România împotriva politicienilor de stânga.

    De Blocul ACUM în oarecare măsură se teme uzurpatorul Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk din cauza Proectului se Legi Antioligarhice.

    Președintele mancurt Dodon este un bufon idiot și de nimic altceva, decât de “vărsarea” vântului biologic nu este în stare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *