Citiți joi în ZdG

În ediția tipărită a Ziarului de Gardă din 28 martie aflați detalii noi din dosarul lui Gheorghe Petic. Ziarul de Gardă a discutat cu zeci de persoane din or. Ungheni care s-au intersectat cu victima din dosar. În numărul de mâine aflați și la ce etapă se află proiectul parcărilor din capitală la doi ani de la scandalul penal.

În același număr citiți un material despre implementarea unui nou sistem automatizat de supraveghere a circulației rutiere și aflați cum ar putea evolua relațiile dintre Chișinău și Kiev în funcție de rezultatul alegerilor prezidențiale din Ucraina care vor avea loc pe 31 martie, curent.

În paginile „EXCLUSIV” citiți un interviu cu ambasadorul Poloniei în R. Moldova, despre avantajele de a fi stat membru al UE și colaborarea dintre Polonia și R. Moldova.

Actual: Proiectul parcărilor cu interese, în instanță

Politic: 30 de zile după alegeri: ce au făcut partidele care au acces în Parlament?

Dosar: Dosarul Petic: Probele acuzării și biografia victimei

Justiție: Procurorul cu activitate și calificare „excelentă” în 2018

Exclusiv: Interviu cu Ambasadorul Poloniei în R. Moldova, Bartlomiej Zdaniuk: „Spre deosebire de alte state, noi nu vă vom închide piața de export peste noapte”

Realitatea: Camerele de supraveghere a citculației rutiere: tentativa nr. 2

La marginea Europei: Relațiile Chișinău – Kiev în ajun de scrutin prezidențial în Ucraina

Viața Redacției: ANSA și sesizările cetățenilor privind produsele alterate

Diaspora: Cine se întreabă ce viitor își doresc copiii?

Sănătate: Cum să scăpăm de astenia de primăvară

Editoriale:

Dereck J. Hogan: Un mesaj către Parlament – Statele Unite rămân prieten fidel al poporului Moldovei

Alina Radu: Corupția, ca o coaliție parlamentară

Petru Grozavu: Trei ocupații și o singură Unire

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter Sportiv

    Simona Halep a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul 2-0 (6:4, 7:5) în sferturile de finală de la Miami Open 2019 și s-a calificat în semifinale. HAI SIMONA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *