Citiți joi în ZdG

Joi, în ediția tipărită a ZdG, vedeți cum un dosar penal dosit de Procuratura Anticorupție ne-a condus spre averea imobiliară a familiei unui șef important dintr-o instituție subordonată Guvernului. De asemenea, aflați detalii noi despre dosarul fostului șef al FISC-ului, Nicolae Vicol. În același număr vedeți cum se descurcă mamele copiilor cu boli rare și care este atitudinea statului față de aceste familii.

În paginile „EXCLUSIV” găsiți un interviu cu tânărul Dorin Frăsâneanu, fost candidat la alegerile parlamentare în circumscripția de la Este de R. Moldova și cel care i-a adresat președintelui Dodon mai multe întrebări incomode în cadrul unei întâlniri de la Moscova.

Actual: Europarlamentarii despre calitatea alegerilor din R. Moldova

Dosar:  Casa de lux și zona de agrement din proprietatea familiei unui șef din Guvern, anchetat penal pentru corupere pasivă

Dosar: Dosarul fostului șef FISC – la Curtea Constituțională

Reporter Special:  DESPRE MAME. „Plâng, beau o cană cu apă și o iau de la capăt”

Exclusiv: Interviu cu Dorin Frăsâneanu, fost candidat la alegerile parlamentare în Circumscripția uninominală nr. 49, la Est de R. Moldova

Trăind de Gardă: Divizarea la doi sau cine îngrijește de copil în familie?

Circ în tramvai: Ce fel de femei le plac bărbaților politici?

Diaspora: Intelectualii noștri din depozitele britanice

Diaspora: Cum ne creștem copiii

Editoriale:

Aneta Grosu: Copilăria violată în „dormitoarele” R. Moldova

Alina Radu: Plahotniuc, singur în fața camerei

Tudor Bounegru: Satele Moldovei mele

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *