Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

Joi, în ediția tipărită a ZdG, vedeți cum un dosar penal dosit de Procuratura Anticorupție ne-a condus spre averea imobiliară a familiei unui șef important dintr-o instituție subordonată Guvernului. De asemenea, aflați detalii noi despre dosarul fostului șef al FISC-ului, Nicolae Vicol. În același număr vedeți cum se descurcă mamele copiilor cu boli rare și care este atitudinea statului față de aceste familii.

În paginile „EXCLUSIV” găsiți un interviu cu tânărul Dorin Frăsâneanu, fost candidat la alegerile parlamentare în circumscripția de la Este de R. Moldova și cel care i-a adresat președintelui Dodon mai multe întrebări incomode în cadrul unei întâlniri de la Moscova.

Actual: Europarlamentarii despre calitatea alegerilor din R. Moldova

Dosar:  Casa de lux și zona de agrement din proprietatea familiei unui șef din Guvern, anchetat penal pentru corupere pasivă

Dosar: Dosarul fostului șef FISC – la Curtea Constituțională

Reporter Special:  DESPRE MAME. „Plâng, beau o cană cu apă și o iau de la capăt”

Exclusiv: Interviu cu Dorin Frăsâneanu, fost candidat la alegerile parlamentare în Circumscripția uninominală nr. 49, la Est de R. Moldova

Trăind de Gardă: Divizarea la doi sau cine îngrijește de copil în familie?

Circ în tramvai: Ce fel de femei le plac bărbaților politici?

Diaspora: Intelectualii noștri din depozitele britanice

Diaspora: Cum ne creștem copiii

Editoriale:

Aneta Grosu: Copilăria violată în „dormitoarele” R. Moldova

Alina Radu: Plahotniuc, singur în fața camerei

Tudor Bounegru: Satele Moldovei mele

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.