Citiți ACUM în ZdG

Din ediția de astăzi, 22 noiembrie, a Ziarului de Gardă aflați care sunt concluziile Comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de imixtiune în politica internă a R. Moldova a Fundației „Open Dialog”, dar și ce spun experții și reprezentanții opoziției la acest subiect.

Tot joi vedeți cum acumulează capital politic deputatul democrat Constantin Țuțu lăudându-se cu proiecte de infrastructură realizate în suburbiile Chișinăului din bani publici.

În paginile EXCLUSIV găsiți un interviu amplu cu doi judecători din Statele Unite ale Americii, iar din pagina DOSAR aflați „De ce este acuzat președintele Uniunii Avocaților”.

De asemenea, aflați cum unele decizii ale Consiliului Municipal Chișinău duc la distrugerea puținelor spații verzi care au mai rămas prin curțile blocurilor.

Dosar: Raportul „Open Dialog”. „Probele” Comisiei PD, PSRM și PPEM

Dosar: De ce este învinuit președintele Uniunii Avocaților

Reporter Special: Deciziile care distrug Chișinăul

Trăind de Gardă: Deputatul Țuțu: Campanie electorală cu milioane din bugetul de stat

Exclusiv: Interviu cu judecătorii Dan Aaron Polster și Eduardo Robreno din Statele Unite ale Americii: Dacă nu aveţi încredere în lideri, gândiţi-vă cum să procedați ca să aveţi alţii”

Diaspora: De ce R. Moldova nu e Anglia?

Diaspora: Carabinierii italieni și-au scos căștile în fața diasporei din Moldova

Editoriale:

Petru Grozavu: Câștigă cine minte mai tare?

Valeriu Dulgheru: Febra electorală crește


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *