Citiți joi, în ultima ediție din acest an a Ziarului de Gardă

În ultimul număr din acest an al Ziarului de Gardă găsiți o radiografie a declarațiilor de avere ale deputaților la final de mandat. ZdG a analizat cum s-au schimbat declarațiile de avere ale deputaților de la venirea lor în Parlament, ce achiziții au făcut, dar și cum le-au crescut veniturile. Articolul de prima pagină a fost dedicat inițiativei unui grup de migranți care au grijă de oamenii nevoiași de prin satele R. Moldova.

În pragul sărbătorilor de iarnă găsiți în paginile ziarului și un interviu cu Irina Babuhina-Mitachi, coordonatoarea proiectului Academia lui Moș Crăciun datorită căruia copiii din întreaga țară reușesc să îi scrie și să primească un răspuns de la Moș Crăciun. Iar pentru că ne apropiem de alegerile parlamentare, în ultima ediție a ziarului puteți citi și despre ultimele mișcări electorale și deciziile luate de partide în ajun de campanie electorală.

Actual: Alegeri parlamentare 2019: deciziile partidelor

Dosar: Motivarea achitării unui alt judecător prins în flagrant cu mită: Provocare

Exclusiv:  Interviu cu Irina Babuhina-Mitachi, coordonatoarea proiectului Academia lui Moș Crăciun – „Copii îi scriu lui Moș Crăciun despre ceea ce, poate, nu spun nimănui”

Reporter special: Pâinea migranților, pe masa flămânzilor

Zona Publică: Lecție deschisă la Parlament

Trăind de gardă: „Fiecare dintre noi trebuie să simtă când vine timpul să întoarcă o pagină”

Politic: CSM propune „desemnarea pe viață” a opt judecători

Diaspora: Ce punem în coletele pe care le trimitem acasă?

Diaspora: Cadoul pe care i-l doresc R. Moldova în 2019

La Marginea Europei: Radiografia declarațiilor de avere ale deputaților la final de mandat

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *