Citiți joi, în primul număr ZdG din 2020

În primul număr al Ziarului de Gardă din 2020 citiți un amplu articol despre vacanțele de lux ale președintelui Igor Dodon din ultimul deceniu. ZdG a intrat în posesia unor informații și fotografii cu vacanțe din zone exclusiviste și publică o parte din ele în ediția de joi.

În ediția din 16 ianuarie, Ziarul de Gardă prezintă cititorilor și o serie de prognoze pentru anul 2020, în domeniul politic, economic, precum și meteo. 

În Ziarul de Gardă de joi mai găsiți o radiografie a satului Costești, Ialoveni, localitate în care, în noaptea de Revelion, s-a produs o crimă ce a zguduit o țară întreagă. Articolul conține dezvăluiri ale localnicilor, ale reprezentanților organelor de drept, dar și ale rudelor lui Dumitru Jomir, tânărul omorât în bătaie.   

Tot în primul număr din 2020, citiți detalii despre dosarul în care este vizat Viorel Morari, șeful suspendat din funcție al Procuraturii Anticorupție. 

ANCHETE: Vacanțele de lux ale președintelui
ACTUAL: Prognoze pentru 2020
REPORTER DE GARDĂ: Dumitru – omorât de abuzuri și  nedreptate
JUSTIȚIE: Dosarul Morari: Retrospectiva
OAMENI: Iarna bucuriilor care (nu) mai există
TEHNOLOGIE: Știri, Facebook și video. Bilanțul căutărilor pe internet în 2019
IMPACT ZDG: Fără ajutor: durerile ascunse ale veteranilor conflictului de pe Nistru
DIASPORA: Anotimpul darurilor
ÎNTRE EST ȘI VEST: Cine sunt victimele avionului ucrainean prăbușit în Iran 

EDITORIALE
Alina RADU: Dodon, americanii și scrisoarea pierdută a ZdG 
Aneta GROSU: Armele nu împușcă niciodată singure  
Petru GROZAVU: 2020, cu sau fără Dodon?

Ziarul de Gardă înregistrează în acest an cel mai mare număr de abonați în cei 15 ani de activitate. În urma campaniei de abonare, ZdG urmează să ajungă la 10 101 abonați, tirajul total fiind de 11 072 exemplare.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *