Citiți azi în ZdG

În ediția de azi ale ZdG, citiți detalii despre dosarul proprietarului rețelei de restaurante „La Plăcinte” și „Andy’s Pizza”, Andrei Tranga. Tot mâine, vedeți ce spun producătorii și importatorii despre creșterea prețului la cartofi.

În paginile Exclusiv găsiți un interviu cu expertul în energetică Eugen Camenscic. În Ziarul de Gardă de joi găsiți și un reportaj despre ce înseamnă să fii părinte de homosexual în R. Moldova.

Actual: Prețuri record la cartofi: Ce spun producătorii, importatorii și autoritățile

Dosar: Dosarul procurorului Cociu: O nouă amânare în locul pronunțării sentinței

Dosar:După ce ZdG a scris că un judecător își ascunde casa în care locuiește, magistratul a indicat-o în recenta sa declarație de avere

Exclusiv: Interviu cu specialistul în energetică și activistul civic Eugen Camenscic: „Guvernul continuă să mimeze reforme în domeniul energetic, și nu doar”

Reporter special: Lecții de iubire: cum învață să se înțeleagă reciproc părinții de homosexuali și copiii lor

Zona Publică: Ce spun sirenele

Realitatea: Cum se pierd mormintele de importanță istorică la cimitirul din Chișinău

Util: Înscrierea copiilor în clasa I: modalități și acte necesare

Diaspora: Scrisoare pentru Moldova: Ce m-a învățat străinătatea?

Diaspora: Amintiri matinale

Diaspora: Dulce străinătate

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *