Citiţi ASTĂZI în ZdG

În numărul din 1 iunie al ZdG, aflați detalii din „afacerea” Chirtoacă-Gamrețki, dar și despre mărturiile celui din urmă în „dosarul parcărilor”. Tot astăzi, citiți în ZdG despre doi magistrați implicați în luarea unor decizii dubioase, care recent au fost numiți de președintele Igor Dodon, fără rezerve și după prima solicitare venită din partea Consiliului Superior al Magistraturii, în funcții de conducere la Judecătoria Chișinău.

Astăzi, citiți în ZdG și un interviu exclusiv cu deputatul liberal Lilian Carp despre reținerea lui Dorin Chirtoacă, retragerea PL din coaliția de guvernare și miza finală a reținerilor de la primăria Chișinău.

Dosar: Șefi noi cu „păcate” vechi la Judecătoria Chișinău
Dosar: Tranzacția Chirtoacă-Gamrețki și mărturiile din „dosarul parcărilor”
Actual: Bacalaureat 2017: o nouă sesiune, reguli vechi
Politic: Secretarul general al Consiliului Europei: Politicienii trebuie să înțeleagă că regula majorității nu înseamnă că poți face orice vrei tu
Exclusiv: Interviu cu Lilian Carp, deputat PL: „Sunt toate elementele pentru instalarea unui stat polițienesc”
Reporter Special: Din leagăn la cimitir. Copilării cu violență în familie
La Marginea Europei: Experiența internațională: Sistemul electoral – de la „încredere” la „corupție”
Realitatea: Procesul, casele și firmele deputatul Nae-Simion Pleșca
Zona Publică: Patrimoniul Grădinii Botanice, distrus în proporție de 80%
Diaspora: Profesorul moldovean vs. profesorul canadian
Protestul, artă la catalani
Oameni: „Cultura Bus” – în căutarea clipei fericite pentru fiecare copil
Circ în Tramvai: Dodon dă lecții de business politic în Rusia

Editoriale
Aneta Grosu: Lecția lui Igor Gamrețchi
Alina Radu: Satul viitorului cu politicienii trecutului

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *