Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Circulație rutieră cu dublu sens…

Circulație rutieră cu dublu sens pe str. București. De când va intra în vigoare decizia

De luni, 1 octombrie 2018., circulaţia transportului pe str. Bucureşti va fi organizată pe ambele sensuri de circulaţie, anunță Primăria într-un comunicat de presă. Anterior, pe această stradă circulația era cu sens unic, și doar transportul public putea circula pe dublu sens.

Decizia de a stabili circulaţia rutieră cu dublu sens pe str. Bucureşti a fost luată pentru a fluidiza traficul rutier în centrul oraşului Chişinău, pe perioada executării lucrărilor de reabilitare a reţelelor edilitare de pe str. 31 august 1989.

Primăria mun. Chișinău reamintintește că până acum a fost reluată deja circulaţia transportului pe str. 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Bulgară şi Ciuflea.

Lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare se vor efectua şi pe străzile Tighina şi Alexandru cel Bun. Aceste lucrări fac parte din Pachetul nr. II a proiectului „Chişinău – Drumuri Urbane”, care prevede reabilitarea a încă 3 străzi din centrul oraşului – 31 august 1989, Tighina şi Alexandru cel Bun. Lucrările de reconstrucţie a străzilor vor începe în luna februarie a anului 2019, anunță Primăria într-un comunicat de presă.