Cine sunt cel mai puțin cunoscuți miniștri din Guvernul Filip

Monica Babuc este ministra care se bucură de cea mai mare cunoaștere din partea cetățenilor, în timp ce la polul opus se poziționează ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici. Cel puțin așa arată datele unui sondaj realizat de CBS-AXA la comanda IDIS Viitorul.

Potrivit datelor sondajului, aproape 75% dintre respondenți nu au auzit de Liviu Volconovici, în timp ce aproape 72% dintre cei chestionați au declarat că nu au auzit nici de Tudor Ulianovschi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene. De puțină popularitate de bucură și Octavian Armașu, ministrul Finanțelor, despre care nu au auzit 58% din respondenți.

Sursa: viitorul.org

Potrivit aceluiași sondaj, cei mai mulți respondenți consideră că Ministerul Educației Culturii și Cercetării este instituția care își desfășoară eficient activitatea, în timp ce Ministerul Justiției, Ministerul Economiei și Infrastructurii, dar și Ministerul Finanțelor se află la polul opus.

Sursa: viitorul.org

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1 042 de persoane cu vârsta de peste 18 ani. Datele au fost culese în perioada 20 iunie – 9 iulie, iar sondajul are o marjă de eroare de +/- 2.8%.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *