Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Chirtoacă: „Ghereta din fața liceului…

Chirtoacă: „Ghereta din fața liceului „Gheorghe Asachi” este un magazin în toată legea”

La ședința primăriei de astăzi, Dorin Chirtoacă a spus că ghereta amplasată în fața liceului „Gheorghe Asachi”, arată destul de bine, însă aceasta ar trebui să fie mutată „cu un metru”.

„Asta nu e gheretă, e magazin în toată legea, din materiale scumpe, aer condiționat, conectată la canalizare… Ea nu arată rău, vă spun sincer. Proprietarul nu a încălcat nimic, dar haideți să o mutăm cu un metru”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Primarul a dispus ca înlocuirea chioșcurilor sau gheretelor să treacă procedura de autorizare, exact ca în cazul amplasărilor sau construcțiilor de gherete noi.

Tot la ședința de astăzi, viceprimarul Nistor Grozavu a anunțat că a fost emisă dispoziția în care a fost autorizată construcția a 18 gherete de acest tip în tot orașul.

Amintim că ieri, 31 august, edilul capitalei a declarat că ghereta respectivă este înlocuirea unei gherete vechi, dar această schimbare nu a fost confirmată prin acte. „Aici este o problemă. Voi cere ca înlocuirea unităților comerciale stradale să fie și asta autorizată nu pur și simplu să fie schimbate”, a adăugat edilul.