Când vor recupera bugetarii minivacanța de 9 mai

În acest an, pe lângă minivacanțele de Paște, bugetarii mai au parte de patru zile libere în contextul zilei de 9 mai. Astfel, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată încă în toamna anului trecut, ziua de 10 mai a fost declarată liberă pentru bugetari.

Totuși, la fel ca și în cazul minivacanței de Paște, bugetarii urmează să recupereze această zi într-un weekend. Astfel, ziua de 10 mai urmează a fi recuperată sâmbăta viitoare, pe 18 mai.

În acest an bugetarii vor mai avea parte o minivacanță, la sfârșitul lunii august. Pentru că Ziua Independenței va avea loc într-o zi de marți, Guvernul a decis să declare liberă și ziua de luni, 26 august. Ziua respectivă va fi recuperată pe 17 august.

Foto: redstoneacademy.com

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *