Când vor înceta ninsorile. Prognoza meteo pentru următoarele zile ❄

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță despre menținerea codului galben de ninsori și polei pe parcursul zilelor de 11 și 12 ianuarie. Ninsorile vor înceta pentru scurt timp în această duminică, iar ulterior vor reîncepe.

Astfel, pe 11 și 12 ianuarie pe întreg teritoriul țării vor cădea precipitații puternice. Temporar va viscoli, pe drumuri se vor forma troiene, iar pe firele electrice și pe crengi se va depune lapovița și poleiul. Pe 13 ianuarie minimele termice vor coborî până la -8, iar maxima termică va urca până la 0 grade. Meteorologii mai prognozează pentru duminică cer variabil.

La începutul săptămânii viitoare sunt așteptate ninsori slabe, iar mercurul din termometre va mai urca până la +2. Abia pe 17 ianuarie ninsorile vor mai conteni, iar maximele termice se vor menține la +2.

Foto: maintenance-management.com

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *