Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Campanie socială ZdG & Green…

Campanie socială ZdG & Green Hills Market, Velmart

Ziarul de Gardă, în cei 11 ani de activitate, a publicat constant articole despre familii cu mulți copii despre copii ce locuiesc doar cu bunicii sau cei care au un părinte bolnav, etc. Aceste cazuri, pe care le-am cunoscut și le-am prezentat în ZdG, ne-au cutremurat, iar acest lucru ne-a determinat să abordăm altfel problema.

campanie-greenhillscopiereAstăzi ne întrebăm cum îi putem ajuta? Din aceste motive, pentru a-i face să se simtă apropiați și în sânul familiei măcar acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, ZdG, împreună cu lanțul de supermarketuri Green Hills Market și Velmart, organizează o campanie socială destinată familiilor cu mulți copii, dar cu posibilități materiale reduse. Mai mult ca oricând, în ajun de Crăciun, mizăm pe dorința de a contribui la binele celuilalt și pe puterea de empatie a cetățenilor solidari cu suferințele celor cu situații financiare precare.

Desfășurăm această campanie în speranța că măcar unele din cele mai nevoiașe familii de la noi se vor bucura și ele de sărbători și nu vor trebui să simtă rușine de frica eventualilor oaspeți care i-ar putea surprinde cu masa goală. Fiecare dintre noi poate ajuta aceste familii să aibă parte de un Crăciun cald și luminos. Suntem siguri că, pe acești oameni, greutățile i-au făcut să nu uite să se bucure de lucruri simple, iar fiecare lucru primit este, în primul rând, un gest, un semn că nu sunt singuri, că-i pot simți pe ceilalți ca fiind aproape.

De fapt, Crăciunul este sărbătoarea copiilor. Ne-am gândit că ar fi o idee bună să donăm cele adunate unor familii care au luat în îngrijire copii abandonați de părinți. Astfel, acești asistenți parentali și-au asumat sarcina de a oferi un cămin cât mai apropiat de nevoile copiilor, dar și să ofere maximul de căldură de care acești copii au atâta nevoie. Credem că ei pot fi numiți eroi și merită tot respectul nostru.

De aceea, în perioada 20 decembrie – 10 ianuarie, în rețeaua de magazine Green Hills Market și Velmart, va avea loc colectarea produselor alimentare și a hăinuțelor, destinate celor mai puțin norocoși dintre noi. Hăinuțe (pulovere, mănuși, pantaloni, căciulițe), produse alimentare nealterabile (ulei, zahăr, orez, făină, conserve, paste făinoase, cartofi, legume uscate, hrișcă, mazăre, etc.)

La ieșirea din fiecare magazin Green Hills Market și Velmart veți găsi cutii special amenajate în care veți putea lăsa partea Dumneavoastră de grijă pentru ceilalți – produsele alimentare care vor ajunge pe masa de sărbătoare a celor nevoiași și hăinuțele care le vor ține de cald în această iarnă.

Și de această dată vă rugăm să vă implicați în desemnarea familiilor aflate la limita de jos a existenței. Doar în acest fel produsele pe care le colectăm împreună vor putea ajunge la oameni care chiar au nevoie de ele. Așteptăm sugestiile și ideile voastre la adresa redacției, la telefonul 022-232633 sau pe pagina noastră de Facebook. Scrieți-ne! Astfel ne ajutați să cunoaștem cât mai multe familii care au nevoie de un Crăciun mai bun. Totodată, vom aprecia enorm implicarea Dumneavoastră în distribuirea produselor colectate. Ajutați-ne să-i ajutăm!