Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Campanie de binefacere: donează și…

Campanie de binefacere: donează și asigură 50 de copii cu ghiozdane și rechizite școlare

În R. Moldova au rămas zile numărate până la începutul unui nou an școlar. În acest sens, Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO”, Fundația Youth Development for Innovation, și platforma Sprijină.md au lansat o campanie de binefacere pentru a asigura 50 de copii cu ghiozdane și rechizite școlare.

Reprezentanții asociațiilor își propun să facă fericiți 50 de copii din localitățile Tohatin, municipiul Chișinău și satul Chițcanii Vechi, raionul Telenești.
„Există 2 posibilități de a-i susține: una, e să donați ghiozdanul cu cele necesare, chiar pregătit de voi, ori să susțineți proiectul financiar pe platformă –https://sprijina.md/campaign/aminteste-ti-de-prima-zi-de-scoala-donand-un-ghiozdan-calator/, precizează organizatorii.

În condițiile în care potențialii donatori decid să ajute un copil, lucrurile de primă necesitate care pot fi procurate sunt: „10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și tot ce îți mai poftește inima”.

Ca dovadă că fiecare donație a ajuns în mâinile destinatarului, fiecare donator va primi un reportaj foto și video pentru transparența proiectului.
Campania se va desfășura în perioada 10- 30 august și mizează pe ajutorul oamenilor de a colecta suma de 25 000 lei sau ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții marcante.
Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, poți contacta la numărul +373 69 776 020.