Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Campania „Cântărește-ți votul!”

Campania „Cântărește-ți votul!”

Grupul de inițiativă Challenger a lansat campania „Cântărește-ți votul!”, care are scopul de a îndemna cetățenii să voteze conștient la alegerile locale generale din 2015, dar și de a-i încuraja să participe la procesul de guvernare prin implicare civică.

În acest sens, campania stimulează cetățenii care și-au exprimat votul pentru un anumit candidat în alegeri să le ceară, ulterior, socoteală în activitatea lor de guvernanți.

Pe data de 10 iunie curent, grupul de inițiativă Challenger organizează un eveniment public, în cadrul căruia cetățenii își vor exprima prioritățile pentru viitorul mandat al Primăriei mun. Chișinău, dar și vor putea să facă cunoștință cu platformele electorale ale candidaților pentru postul de Primar General al mun. Chișinău la alegerile locale generale din 2015. În cadrul evenimentului va fi amenajată o zonă specială de agrement, unde vizitatorii vor putea urmări completarea containerelor ce reprezintă prioritățile chișinăuienilor, determinate preventiv în urma unei chestionări și a votului, își vor putea exprima propriile priorități, dar și vor avea ocazia să se delecteze cu literatura electorală a candidaților din alegeri. În același timp, cetățenii vor putea comunica deschis cu membrii grupului de inițiativă Challenger, pentru a afla detalii despre campania “Cântărește-ți votul!” și a-și exprima propriile inițiative de implicare civică în procesul de eficientizare a guvernării.

Evenimentul va avea loc în Grădina Publică Ștefan cel Mare, începând cu ora 17:30.