Călătorii mai confortabile și rapide cu trenul spre Odesa?

Începând cu 30 martie vom putea călători spre Ucraina cu trenuri moderne. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții ÎS „Calea Ferată a Moldovei”.

„În urma negocierilor purtate de administrațiile feroviare din R. Moldova și Ucraina, cu participarea misiunii EUBAM, oficialii au dispus schimbarea garniturii vechi care circula pe cursa Chișinău – Odesa cu un tren de tip modernizat D1M, ceea ce permite reducerea timpului de circulație cu 26 de minute pentru tur și, respectiv, 39 minute pentru retur”, se arată într-un comunicat de presă emis de CFM.

Trenul de pe cursa Chișinău – Odesa va circula în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu pornire la ora 06:57 din Gara Chișinău. Prețul biletelor variază în funcție de clasă, de la 151 lei și până la 167 lei.

Cum va circula trenul:
Trenul va circula în zilele de vineri, sâmbătă si duminică conform orarului:
TUR: Trenul va pleca de la Gara Chișinău la ora 06.57) și va ajunge la Odesa la ora 10.46.
RETUR: Pornirea din Odesa la ora 18.45 și sosirea la ora 22.27.
Prețurile biletelor:
Clasa3- 151 de lei
Clasa2- 159 de lei
Clasa1- 167 de lei


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *