Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Atenţie: concurs! API caută colaboratori…

Atenţie: concurs! API caută colaboratori ai Campaniei STOP FALS!

Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs public de selectare a 35 de persoane din diferite regiuni ale țării, care vor fi angajate în calitate de colaboratori ai Campaniei împotriva informațiilor false și tendențioase STOP FALS!

Sunt încurajate să participe persoane energice care vor să se implice într-un proiect important, prin intermediul căruia API își propune să contribuie la diminuarea impactului dezinformării, să educe locuitorii din regiunile rurale cum să identifice știrile false și tendențioase din mass-media și alte surse de comunicare din țară și de peste hotare.

Persoanele selectate vor participa la un training de două zile, care va avea loc în zilele de 16-17 martie 2018. Ulterior, API va angaja 35 de persoane în calitate de colaboratori ai campaniei STOP FALS!, în bază de contract de prestări servicii pe durata a 22 de luni. Ei vor desfășura activități specifice de educație mediatică și anti-fake în localitățile rurale. Persoanele selectate vor fi remunerate cu un onorariu lunar fix.

La concurs pot participa cetățeni cu vârsta de peste 18 ani din toate regiunile țării, inclusiv din UTA Găgăuzia și regiunea transnistreană. Candidaţii nu trebuie să fie membri ai unor partide sau alte formațiuni politice.

Înscrierea la concurs se va face în baza unui dosar care va cuprinde următoarele documente obligatorii: CV-ul candidatului/candidatei; o scrisoare de intenție în formă liberă, în care candidatul/candidata va descrie propria viziune privind combaterea știrilor false și a dezinformării; un angajament de a se implica cu dedicație în activitățile proiectului, în cazul în care va fi selectat/selectată.

Dosarele vor fi transmise în format electronic, la adresa api@api.md, cu menţiunea „Campania STOP FALS!” până cel târziu la 20 februarie 2018, ora 12:00.

 

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.stopfals.md

 

Pentru alte informații, ne puteți contacta la numărul de telefon: 022/220995.