Anunț important al Inspectoratului Național de Patrulare

În următoare zile, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) va intensifica activitatea, prin dublarea numărului de echipaje de patrulare și inspectori. Măsurile de precauție au loc în contextul numărului mare de încălcări rutiere depistate pe parcursul ultimelor 4 zile, peste 4 000 de abateri, anunță INP, într-un comunicat de presă.

De luni și până joi, inclusiv, din numărul total, peste 2 500 de șoferi au fost depistați șofând pe traseele și drumurile din țară cu mult peste limita de viteză admisă. Alții 42 de conducători auto au fost depistați în stare de ebrietate la volan, precizează INP. Pe parcursul acestor zile, din cauza nerespectării principalelor reguli de circulație au avut loc 30 de accidente rutiere grave, soldate cu 1 persoană decedată și 39 traumatizate, anunță instituția.

„Fiți responsabili când conduceți”, îndeamnă INP.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *