ACUM, în ZdG. Diploma falsă a premierului și “Închisoarea” lui Shor, pusă în gaj pentru 100 de milioane

În ediţia de astăzi, joi, 7 mai 2015 a Ziarului de Gardă citiţi un interviu exclusiv cu Ruxanda Glavan, ministra Muncii, Protecției Sociale și Familiei, care a vorbit despre problemele sociale cu care se confruntă într-o perioadă dificilă de criză politică și socială.

ZdGDe asemenea, în această ediție vedeți ce spune directorul Gimnaziului nr 8 din perioada când i-a fost eliberată diploma de studii premierului Gaburici despre diploma falsă a acestuia. Tot aici aflați de ce dosarul penal în care figurează numele premierului va fi clasat.

Ediția ZdG din 7 mai, vă oferă, al rubrica Dosar un articol despre viața de lux a procurorilor șefi din Chișinău, care în pofida salariilor modeste au mașini scumpe și case de milioane.

În pagina Reporter Special găsiți detalii despre subtilitățile raportului Kroll.

Rubrica La Țară vă prezintă afacerea delicioasă a unei familii din Ialoveni, care a devenit un exemplu și o sursă de inspirație pentru localnici. Tot mâine, aflați cum o actriță de origine din R. Moldova a ajuns să se filmeze într-o peliculă indiană.

Dosar: Procurori de (re)formă, cu case luxoase și afaceri mănoase
Actual: Premierul cu diplomă falsă. „Eu nu aș fi putut să mă împac ca om, cu mine, dacă aș fi dat cuiva diplomă fără ca el să fi studiat”
Politic: Susținătorii DA au protestat în PMAN
Exclusiv: Interviu cu Ruxanda Glavan, ministra MPSF
Reporter Special: „Închisoarea” lui Shor pusă în gaj pentru 100 mln de lei
La Ţară: Pomii exotici din grădina familiei Bantoș
Oameni: Actrița Aliona Munteanu: „Cu cât lovitura e mai mare, cu atât mă ambiționez mai mult”

Editoriale:
Petru Grozavu: Victorie cu 27 mln de morți
Aneta Grosu: O dimineață de mai cu raportul Kroll
Alina Radu: Moldova în război cu Europa\

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. Andrei Turcan

  Pacata ca examinarea dosarului nu a inceput de la anul 2006 cindGreceanii ca prim ministru a acordat primele credeite preferentiale si de aici si s-a deschis cutia pandorei.

 2. Hariton Gudumac

  Odata cu publicarea de Andrian Candu a reportulșui Kroll, lucrurile in dosarul BEM au inceput sa se miste serios. Shor a fost arestat iar pe toate bunurile sale din tara ofiterii CNA au pus sechestru. De data aceasta se pare ca totul e serios si o sa vedem in curind arestari si condamnari grele.

  • Hariton Gudumac

   Apropo, raportul Kroll a dezvaluit nume tare interesante care au participat la pradarea celor trei banci si decapitarea sistemului financiar-bancar din tara. A iesit la iveala ca in dosarul BEM a participat si Petru Lucinschi, care mai este mentorul neoficial a lui Shor. Ex-seful statului singur a recunoscut ca-l consoliaza pe Shor in diverse afaceri.

 3. Simion

  Nu of, off Shor e Motocul, ci Plahotniuk. Pe el, pe strapul asta, il vrem in curtea penala. Acum! Si sa nu mai auzim de acest personaj apocaliptic in vecii vecilor.

  • Dorel Donici

   da spunemi tu mie in afara de ceea ce auzi la jurnaltv, tu mai stii ce se mai intimpla in tara, probabil CNA are dovezi concrete de Shor si cine stie ce are pe Plahotniuc, dar atita timp cit nu se adeveresc zvonurile, ele ramin doar zvonuri pe teme Plahotniuc. Da, demonizari precum ca el e vinovat in toate, nu cred.

 4. Dorian Bordian

  Shor deja nu mai are unde si cum fugi, ca chiar daca poate scapa de CNA il ia poporul in furci, odata ce Candu a avut curajul sa ne asigure transparenta in cazul furtului, prin publicarea raportului Kroll, deja stim adevarul, care cine si cum a furat, care cine si cum trebuie sa returneze bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *