A plecat la urat și nu s-a mai întors

O fetiță de șapte ani, din satul Hăsnășenii Mari, raionul Drochia, este căutată de polițiști, familie și săteni.

La data de 13 ianuarie curent, în jurul orei 18:00, minora a plecat de acasă însoțită de prieteni la urat şi până la moment nu se cunoaşte locul aflării ei.

Copila dispărută are 120 cm înălțime, ochi albaştri, părul blond, în momentul dispariției era îmbrăcată cu o scurtă de iarnă de culoare cafenie la mâneci cu blană neagră, pantaloni strânşi pe picior, galbeni cu negru, încălţată cu cizme de iarnă roşii întunecați, pe cap purta o căciulă roz cu dungi gri.

Persoanele care pot oferi informații referitoare la minoră, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la numerele de telefon: 0252(22980), 060201215, 060201210 sau 902.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *