Principală  —  Ştiri  —  Social   —   A fost numit un nou…

A fost numit un nou director la Autoritatea Aeronautică Civilă

Foto: timpul.md

Eugen Coștei a fost numit vineri, 13 decembrie, prin ordinul ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, în funcția de director al Autorității Aeronautice Civile (AAC).

Conform unui comunicat emis de AAC, noul director a fost selectat în cadrul unui concurs anunțat de Ministerul Economiei și Infrastructurii și a fost prezentat astăzi colegilor de către Ana Miron, șefa Serviciului Transport Aerian din cadrul MEI.

„Eugen Coștei în calitate de expert în legislația aeriană a participat în Proiectul TCB a Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) în Kazakhstan, de asemenea a absolvit cu succes mai multe cursuri pe langă Singapore Aviation Academy, JAA Training Organisation, ICAO și are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile, deținând anterior funcția de director Euro Aviation Consulting Team LTD, director TANDEM AERO, director adjunct MoldATSA (2008-2009)”, menționează AAC.

Coștei a mai activat în cadrul AAC, deținând consecutiv funcția de specialist principal Direcția Relații Externe, șef Direcția Relații Internaționale și consilier al directorului AAC.

Concursul a fost anunțat la sfârșitul lunii octombrie, fiind propus salariul de 19 540 de lei.

Foto: timpul.md