A fost lansată campania „Sunt oraşul tău, sunt casa ta, ai grijă de mine!”

Primăria municipiului Chişinău anunţă lansarea campaniei de educaţie ecologică şi mediu „Sunt oraşul tău, sunt casa ta, ai grijă de mine!”. Acţiunea are scopul de informare şi conştientizare a publicului larg despre necesitatea menţinerii curăţeniei în oraşul Chişinău.

Mesajul informaţional al campaniei este destinat acelui grup de cetăţeni care din varii motive nu se pot abţine de a arunca o hârtie, un pachet, o sticlă, un muc de ţigară, etc., pe domeniul public – parcuri, alei, spaţii verzi, străzi, pasaje, trotuare, staţii de aştepatre a transportului public.

În acest context, campania de informare are ca obiectiv dobândirea de cunoştinţe, deprinderi şi angajamente de către toţi locuitorii şi vizitatorii capitalei în asumarea răspunderii pentru menţinerea calităţii mediului înconjurător.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *