A fost aprobat orarul examenelor pentru ciclul primar, gimnaziu și BAC pentru anul 2018-2019

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat orarul testărilor naționale în învățământul primar, orarul examenelor naționale de absolvire a gimnaziului și orarul examenelor naționale de Bacalaureat pentru anul școlar 2018-2019.

Potrivit orarului, testările naționale pentru elevii din ciclul primar vor avea loc începând cu 14 mai, până pe 23 mai.

Examenele naționale de absolvire a gimnaziului vor începe pe 3 iunie și vor dura până pe 13 iunie.

Elevii care absolvesc liceul vor avea primul examen de BAC pe 4 iunie, iar ultimul pe 21 iunie.

Toate examenele vor începe la ora 09.00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *