70 de persoane au fost evacuate dintr-un tren cu ruta Bălți-Ungheni

În această dimineață, la ora 07:10, Serviciul 901 a fost alertat, pentru intervenție, la stația de tren în apropiere de satul Răuțel, raionul Fălești.

La fața locului au intervenit două autospeciale, observându-se că iese fum din secțiunea unui tren, cu ruta Bălți-Ungheni. Imediat a fost efectuată evacuarea a 70 persoane, din întregul tren, fără ca vreo persoană să aibă de suferit. S-a stabilit că incendiu propriu-zis nu a avut loc, ci s-a produs doar un proces de mocnire a căptușelii unei secțiuni, de unde ieșea fum dens.

În aproximativ 40 minute, echipele de pompieri au lichidat orice pericol, fiind stinse toate focarele de mocnire. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *