1000 de producători agricoli vor beneficia de sisteme de irigare

Pe 15 octombrie, curent, a fost lansat sistemul de irigare Grozești, raionul Nisporeni, iar astăzi a fost inaugurat sistemul de irigare Leova, reconstruite în cadrul Programului Compact.

Peste 1000 de producători agricoli din aria acestor două sisteme vor putea să irige în sezonul agricol din anul viitor. Pentru renovarea celor două sisteme Guvernul SUA a investit, prin intermediul Programului Compact, circa 14,6 milioane de dolari SUA.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *