Voronin se pregătește de parlamentare: „Care pensie politică?”

Liderul comuniștilor nu se pregătește de pensie, dar de alegerile parlamentare. Vladimir Voronin a declarat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că mai are puteri să stea în capul partidului și că nu își pregătește nici un succesor.

Întrebat dacă mai este în stare să conducă partidul, Voronin a menționat că este pregătit și o va face până la ultima suflare: „Așa suntem toți comuniștii. Care pensie politică? Poate fi oare creierul deconectat?”

Liderului PCRM consideră că nu este nimic deosebit în faptul că conduce deja de 25 de ani partidul. Acesta susține că alegerea conducătorului e decisă de către congresul partidului: „Nu jurnaliștii trebuie să judece, dar oamenii din partid decid. Restu nu e treaba voastră”.

Președintele PCRM a mai precizat că nu își pregătește niciun succesor și că nu îi este rușine de nicio zi în care a fost la putere, pentru că în activitatea sa a făcut totul în corespundere cu legea și Constituția.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *