Voronin: „Bine că nu am nimerit în acest Parlament banditesc, tâlhăresc și mafiot”

După mai bine de 20 de ani de prezență în Legislativ, Partidul Comuniștilor din R. Moldova (PCRM) nu se regăsește în noua componență a Parlamentului. Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin susține însă că asta e de bine, întrucât califică actualul Parlament drept unul mafiot.

Bine că nu am nimerit în acest Parlament banditesc, tâlhăresc și mafiot. (…) Eu acum în sfârșit am posibilitatea să mă ocup cu partidul, așa cum cere teoria. Eu repet, în așa componență cum s-a creat după aceste alegeri de nu prea stimații noștri alegători, care nu s-au dezmeticit pentru ce votează ei și pentru cine, îi pozor (rușine, n.r.) să nimerești, că în Parlament au nimerit cei care au furat miliardul. Dar noi cum puteam să nimerim fără miliard”, a comentat Voronin, în cadrul emisiuni Punctul pe AZi, de la TVR Moldova.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, în Parlament au acces patru partide politice: PSRM, Blocul ACUM, PDM și Partidul Șor.

Parlamentul de legislatura a X-a s-a convocat pe 21 martie în ședința de constituire. Decretul de convocare a fost semnat de Președintele R. Moldova, Igor Dodon.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Reporter

    “Scăparea” lui Voronin: „Bine că nu am nimerit în acest Parlament banditesc, tâlhăresc și mafiot”

    Moșneagului impotent de 77 de ani îi mai scapă o CARACTERISTICĂ foarte importantă a acestui “Parlament banditesc, tâlhăresc și mafiot”, ceia ce nu-i de mirare la vârsta lui (la 25 mai 2019 împlinește 78 de ani.) Acest Parlament este cel mai destrăbălat Parlament din istoria R.M.

    Adică n-a fost îndeajuns, că în acest Parlament se găsește j****** hoț de miliarde Ilan Șor (a furat peste 45 miliarde de lei, adică 2,9 miliarde de dolari), dar și colaboratoarea lui INTIMĂ, blonda Marina Tauber, ca să-i fie totdeauna sub ****.

  2. ivancelgroaznic

    “Dar noi cum puteam să nimerim fără miliard”, Dapai si aiasta e problema, ca no apucat de a pune si el laba pe cel miliard , ca altacumva state atunce treaba. Ca mafia cea mare de la Voronin o inceput, ce conteaza … Bine ca are el, case si masini nenumarate in Germania si pe unde o mai vrut comunismu lui. Mini-poimini vezi si pe Dodon ca injura mafia din ocirmuire, ca no mai ajuns si la el cascaval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *