Vlad Plahotniuc: Toate speculațiile precum că prim-ministrul ar urma să fie demis sunt menite să manipuleze opinia publică

Vlad Plahotniuc a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare. În acesta, Plahotniuc a ținut să specifice că Guvernul actual are sprijin politic total din partea Coaliției de Guvernare, iar speculațiile ce țin de demiterea prim-ministrului sunt menite doar să manipuleze opinia publică.

“Observ că stabilitatea Guvernului le creează emoții tot mai mari celor care încearcă de luni de zile să arunce Moldova în haos și să o supună interesului lor. Cu riscul să le sporesc și mai tare emoțiile negative și să îi lipsesc de un nou subiect de manipulare, îi anunț că:
1. Guvernul are sprijin politic total din partea Coaliției majoritare, la fel și Prim-Ministrul RM, domnul Pavel Filip.
2. Toate speculațiile precum că Prim-Ministrul ar urma să fie demis sunt menite doar să manipuleze opinia publică și să pună în mod fals sub semnul întrebării stabilitatea din țară.
3. Domnul Pavel Filip deține cunoștințele, experiența și abilitățile necesare unui Prim-Ministru, pentru a asigura ascensiunea economică în condiții dificile și pentru a realiza reformele indispensabile progresului țării noastre.

Înțeleg că pentru unii e greu să accepte faptul că nu mai există certuri permanente în coaliție și că acum se muncește constructiv, dar cred că e timpul să se acomodeze și ei cu normalitatea.
Premierul și Guvernul vor beneficia de întregul nostru sprijin politic pentru a-și duce mandatul până la capăt și a realiza reformele pentru care coaliția majoritară și-a luat răspunderea”, a menționat Plahotniuc.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Gerald Butler

  Pai normal ca se joaca la limita minciunii, asa e in politica. Doar ca nu trebuie sa se intreaca limita prin scornirea a unor ipoteze deplasate de realitate. Moldova are nevoie de stabilitate politica. E bine ca Plahotniuc, ca coordonator al consiliului aliantei a pus unele puncte pe “i”

  • Yon

   El o pus punctele demult…si nu se va satura sa puna puncte pina nu-l fugarim din tara asta ca pe Ianucovici. Un personaj care este urit de 95% din populatie conduce o tara cum vrea el…lepadatura, jigodia si diavol ce este….!!!!!

 2. Simion

  PR-ul (Preacurvia Revansardului) la nevoie se cunoaste! Ce ranjete, ce cutite, ce idei genitale! Blesetemaciunea de lumpenpolitru(c)s cu pretenti de curdonator se agita, de parca ar fi suc de pulpa. Pruncul de cadru KGB-isto-Nazist – un produs al bubei negre, un paduche lat scos la produs – amesteca pere, prune si renglote si defecheaza rahat cu perje despe frumoasa Ador-Mita coaielitie plahoida de suleri care se screme, se opinteste sa beleasca, sa parfumeze. Intr-un stat militienesc, acapat totalmente de un paduche lat, “stabilitatea” inseamna conservarea puterii militienesti pentru a apara pielea rapanoasa si averile ilicite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *