Vlad Bilețchi va candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Liberal

Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie pe listele Partidului Liberal. Potrivit lui Bilețchi, decizia vine în urma apelului lansat de președintele PL, Dorin Chirtoacă, de consolidare a forțelor pentru a mobiliza electoratul unionist.

„Timp de aproape cinci ani am muncit pe segmentul civic, am organizat marșuri, manifestații de amploare pentru Unirea cu România, campanii de informare ample cu privire la beneficiile apropierii de România, am reparat o școală și suntem în proces de restaurare a Cimitirului Eroilor Români din Chișinău. Consider că a venit timpul ca unioniștii să fie reprezentați în Parlament de oameni onești, care au muncit neîncetat pentru cauza românească”, a declarat Vlad Bilețchi.

Bilețchi susține că până în prezent doar el a decis să candideze pe listele PL, dar și ceilalți colegi ai săi au posibilitatea să facă acest lucru.

Prezent la conferința de presă, președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat că la partid nu s-a discutat încă despre ordinea candidaților pe lista PL pentru circumscripția națională.

Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. Le Justicier

  Numai ce l-am citit pe acest Pațanionok pe FACEBOOK. O atacă, ca nebunul pe Maia Sandu. Nu-i clar la indicațiile lui Plahotniuk sau a noilor săi șefi, unchiul Mișa Ghimpu și nepotul-netotul Dorinică cu cea puțintică…

 2. Le Justicier

  Chiar la acest fățarnic nu-s comentarii? Cel mai degrabă, că sunt și sunt foarte negative, și de aceea nu le acceptați!

  Azi, la Știrile de la TVR Moldova, președintele PL Netotu Nepotu Dorin Chirtoacă a spus, că în R. Moldova UNIONIȘTII sunt MAJORITATEA. O tâmpenie mai mare este greu de imaginat. Pe de o parte ponderea unioniștilor este în continuă creștere și la momentul actual aceștea alcătuiesc vreo 30-35% pe teritoriul internațional recunoscut al R. Moldova. Pe de o parte unioniștii sunt mai mult sau mai puțin dispersați și este greu de apreciat, dacă există vreo circumscripție, unde acestea ar fi majoritari.

  Tot azi, adică pe data de 14.01.2019 pe Facebook, noul aliat al PL-lui lui Mișa Ghimpu și nepotului-netotului lui Dorin Chirtoacă, adolescentul Vlad Bilețchi s-a năpustit cu atacuri pe cât de entuziasmate și adolescentine, pe atât de neîntameiate, împotriva dnei președintă PAS Maia Sandu. Foarte posibil ca în spatele acestor atacuri s-ar afla însuși Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk, care ar acționa prin aliații săi din umbră, moșul cu muște Mișa Ghimpu și nepotul-netotul Dorin Chirtoacă.

 3. Mircea

  Este deja timpul pentru noua generație să se afirme. Iar Vlad Bilețchi face parte dintre cei ce ne dau speranțe nu doar prin vorbe ci și prin fapte. Fie ca el să reușească să facă Unirea, altfel istoria va contabiliza doar o altă generație ratată, precum generația lui Dodon, Năstase, sau Maia Sandu, generație incapabilă să se ridice mai presus de învățăturile stataliste sovietice. Reafirmarea noastră ca români nu poate avea succes decât prin revenirea în trupul neamului românesc din care am fost rupți. Orice alt rezultat va ar însemna doar o irosire de timp, va certifica încă o generație ratată, amânând totuși o veșnică speranță pentru o altă genearație, mai târziu.

 4. Lider Moldovan

  MDA! Să-l pui pe monstrul mancurt Dodon alături de Maia Sandu și Andrei Năstase? NO COMENT, cum spun europenii! Of Doamne, ce-ai făcut cu MOLDOVENII noștri… Apropo, unde-i Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk? Ai! I-ai, ia-i! Ai uitat de capul TUTUROR RELELOR, Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk!

  Cât despre tânărul Vlad Bilețchi … Sunt UNIONIST și sunt în circumscripția de la Buiucani, unde acesta vrea să candideze, dar nu votez pentru el, nici în ruptul capului! FRAȚII MOLDOVENI, ÎNTREGI LA MINTE, ȘTIU DE CE!

 5. Reporter

  Bre, Mircea? Dacă tânărul Bilețchi îți inspiră atâta încrede, atunci de ce acesta s-a ÎNHĂITAT cu Mișa Ghimpu și nepotu, CARE SUNT PRACTIC TERMINAȚI? De ce o atacă ca turbatul pe Maia Sandu? De ce să nu asculte de Anatol Șalaru și Valeriu Munteanu, care oricum inspită mai MULTĂ ÎNCREDERE? FIINDCĂ TÂNĂRA TA SPERANȚĂ VLAD BILEȚCHI ESTE MANIPULATĂ DE TALPA IADULUI DE MOLDOVA PLAHOTNIUK?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *