Vizita Congresmanului Steve Chabot în Moldova

Congresmanul Steve Chabot, membru al Camerei Reprezentaților a Congresului SUA, a vizitat Moldova în perioada 16-18 august în cadrul unui turneu, care mai include vizite în Ungaria, Estonia și Letonia. În timpul vizitei în Moldova congresmanul Chabot a discutat probleme economice și politice cu oficialii din Moldova, inclusiv cu Președintele Nicolae Timofti, Premierul Valeriu Streleț și Vice Ministrul Economiei Valeriu Triboi.

De asemena, Congresmanul Chabot a discutat despre climatul investițional din Moldova cu membrii Camerei americane de comerț și reprezentanții businessului mic. Totodată, a vizitat producătorii de struguri de masă și mere din Budești pentru a discuta despre sectorul agricol al Moldovei.

Menționăm că Steve Chabot a fost ales în Camera Reprezentanților din primul district al Congresului din Ohio în 2011. Anterior el a fost reprezentant al acestui district din 1995 până în 2009. Membru al Partidului Republican, Congresmanul Chabot este în prezent Președintele Comitetului pentru micul business al Camerei Reprezentanților și membru superior al Comitetului afacerilor externe al Camerei Reprezentanților. Aceasta este prima vizită a Congresmanului Chabot în Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *