(VIDEO/FOTO) În Londra, proteste. La Parma oamenii continuă să rămân în fața secțiilor de vot

Mii de moldoveni  protestează în fața celor două secții de votare din Londra, Marea Britanie, acolo unde au fost epuizate 6 mii de buletine de vot destinate diasporei. Oamenii au format cozi imense și scandează „Vrem să votăm!”. Între timp, aceștia au început să sem­ne­ze con­stes­ta­ții, prin care recla­mă fap­tul că nu au putut vota și cer anu­la­rea ale­ge­ri­lor.

„Am colec­tat 678 de con­tes­ta­tii (per­soa­ne care nu au reu­șit sa vote­ze) și încă mai vin. Ajutați-ne să medi­a­ti­zam. E stri­ga­tor la cer”, scrie un cetă­țean din Marea Bri­ta­nie, pe o rețea de soci­a­li­za­re.

Și în orașul Parma din Italia s-au terminat buletinele de vot. Sute de cetățeni ai R. Moldova continuă însă să rămână în stradă. Aceștia sunt îndemnață să scrie contestații.

parma-italai


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Marghita dela Smil

    Fraudarea alegerilor !
    Aceste alegeri dondoniste teroriste popiste sunt Ne-Valabile !
    Declarăm Ne-Supunere Civică.
    Să fie aduse trupe ONU pt. altă Votare corectă sub egida ONU !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *