VIDEO/ Stop cadru: Sandu și Năstase au refuzat să dea mâna cu Dodon

Copreședinții Blocului ACUM au dat curs invitației președintelui și au mers la Reședința de Stat pentru a discuta cu Igor Dodon. Înainte de a se așeza însă la masa de discuții, Maia Sandu și Andrei Năstase au refuzat să dea mâna cu șeful statului.

Maia Sandu a refuzat să dea mâna cu Igor Dodon și în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Atunci, înainte de o emisiune televizată, Dodon a întrebat-o pe Sandu dacă aceasta dă mâna, iar lidera PAS i-a răspuns: „Nu cred că trebuie s-o facem”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Stefan Florescu

    Eu tot inteleg – adversari politici, unii cu Rusia altii cu UE, unii sub Plaha altii sub Bruxelles, dar etica protocolului de stat treb de respectat e o chestie de bun simt in cele din urma … Desigur Dodon nu e cel mai placut interlocutor, dar detine o functie totusi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *