VIDEO/ Ruslan Codreanu vrea să revină în fotoliul de primar al capitalei

Fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, vrea să revină în fotoliul de la Primăria Chișinău. Acesta a depus deja actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pentru înregistrarea grupului de inițiativă care va colecta semnături pentru candidatura sa la Primăria municipiului Chișinău.

În cursa pentru fotoliul de primar general, Codreanu va candida independent, urmând să colecteze cele 10 000 de semnături necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală.

Ruslan Codreanu a ocupat funcția de edil interimar din vara anului 2018, după ce alegerile locale noi din Chișinău, câștigate de Andrei Năstase, nu au fost validate.În iulie curent, Ruslan Codreanu a fost însă demis din funcția de primar interimar al capitalei, dar și din cea de viceprimar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *