VIDEO/ Replica lui Șor pentru moldovenii de la Paris care și-au scos centurile

După ce mai mulți moldoveni din Franța au organizat un flashmob și și-au scos centurile pentru a-i transmite lui Ilan Șor mesajul că se întorc acasă, primarul de Orhei a decis să le răspundă reprezentanților din diasporă prin intermediul unui mesaj video.

„Vă informez că în orașul meu, de mai bine de un an, funcționează programul Moldova e casa ta. Astfel, cei care decid să se întoarcă în țară primesc o indemnizație unică de 500 de euro, compensații pentru transport și servicii comunale pentru un an, dar și eliberare de impozite și taxe pentru trei ani. Acest program este pentru orheieni, dar sunt gata să fac o excepție pentru voi și să vă includ în el”, a menționat Ilan Șor.

Primarul de Orhei i-a invitat pe moldoveni să se întoarcă acasă și le-a promis că personal le va găsi locuri de muncă.

Reacția lui Șor vine după ce reprezentanții diasporei și-au scos centurile de la brâu, imitându-l astfel pe primarul de Orhei: „Șor, asta-i pentru tine. Venim acasă!”.

În acest mod, reprezentanții din diasporă au făcut aluzie la clipul video postat de primarul de Orhei după protestul organizat pe 20 iulie la sediul PPDA și PAS. În acel video, Șor și-a scos centura, menționând că urmează să îi lovească cu ea pe liderii opoziției.

Please follow and like us:

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *