VIDEO/ Primul mesaj de la Ilan Șor după izbucnirea crizei politice

Ilan Șor, președintele Partidului „Șor” anunță că se află în R. Moldova și că nu are de când să părăsească țara. Într-un filmuleț video postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Șor se laudă cu ultimele realizări și anunță că pe parcursul zilei de miercuri, 12 iunie, va susține o conferință de presă.

„Dragi prieteni ! Sunt bucuros să vă anunț că mă aflu aici, pe loc, în Chișinău. De exemplu ieri, am inaugurat în municipiul Orhei o nouă stradă complet renovată, pe care astăzi deja aleargă copiii. În fiecare săptămâna dăm în exploatare sisteme moderne de iluminare stradală în fiecare sat din circumscripție, așa precum am promis în campania electorală”, zice Ilan Șor, care crede că mulți „dușmani și-ar dori să părăsească R. Moldova”.

„Acestor persoane nu le este comod un politician care se ține de cuvânt în fața cetățenilor. Eu am locuit, locuiesc și voi locui în această țară și voi lucra în continuare pentru binele cetățenilor. În comparație cu alții, eu nu sunt un fricos care doarme prin ambasade, sau aleargă din apartament în apartament. Eu trăiesc aici, pentru concetățenii mei. Așa a fost și așa va fi”, a precizat Ilan Șor, anunțând că miercuri, 12 iunie, va susține o conferință de presă în care va prezenta foarte clar poziția partidului privind situația politică din R. Moldova.

Ilan Șor, liderul partidului „Șor” urma să susțină un briefing de presă la iunie 2019, la ora 13.00, la sediul partidului din Capitală. La scurt timp după ce a fost anunțat, briefingul, însă, a fost anulat, fără a fi oferite explicații.

„Stimați reprezentanți mass-media! Președintele Partidul Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, va susține un briefing astăzi la ora 13.00. Jurnaliștii interesați sunt așteptați la sediul Partidului ”ȘOR”, din strada Tighina 12, intrarea din strada Kogălniceanu”, se menționa în mesajul remis presei de către Partidul „Șor”.

La scurt timp însă (peste jumătate de oră) pe adresa instituțiilor de presă a venit un alt mesaj, prin care se anunța că evenimentul nu va mai avea loc. „Briefingul anunțat de Partidul Politic ȘOR este contramandat pentru o perioadă ulterioară. Vom reveni ulterior cu detalii despre locul și ora desfășurării evenimentului. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se preciza în mesaj.

Solicitată de ZdG, Alina Șargu, purtătoarea de cuvânt al Partidului Șor a menționat, printr-un mesaj că briefingul a fost contramandat pentru că Șor „a fost solicitat de orheieni la o ședință”. Șargu a punctat că data și ora briefingului partidului va fi anunțată ulterior.

Partidul „ȘOR” este al patrulea partid care a acces în Parlament în urma alegerilor parlamentare din februarie 2019.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivancelgroaznic

    “Ilan Șor, președintele Partidului „Șor” anunță că se află în R. Moldova și că nu are de când să părăsească țara. ” Acu sa vedem dac noua stapinire la guvernare lo baga la dubala, ori nu. Altacumva am skimbat tandea pe mandea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *