VIDEO/ Plahotniuc explică de ce nu răspunde la întrebările jurnaliștilor după briefingul PDM

După fiecare briefing al PDM, la care Plahotniuc face anunțuri, jurnaliștii îi adresează întrebări liderului democrat. Președintele PDM nu răspunde însă niciodată la întrebările reporterilor și pleacă din sală pe fundalul zecilor de întrebări rămase fără răspuns. Briefingul de astăzi, 13 noiembrie, a fost însă o mică excepție.

După ce și-a încheiat discursul, Vladimir Plahotniuc le-a mulțumit jurnaliștilor și a dat să iasă din sală, doar că jurnaliști, ca de obicei, i-au aruncat întrebări în speranța că vor obține o reacție. În doar câteva secunde, președintele PDM s-a întors la tribună și le-a transmis reporterilor următorul mesaj

„Modalitatea de comunicare a Partidului Democrat după ședințele săptămânale este briefing, care presupune doar comunicarea și anunțurile la ceea ce s-a decis, fără să vă dea posibilitatea să compromiteți acele anunțuri. Sper foarte mult că media pe care o reprezentanți va avea decența să dea cetățenilor anunțurile pe care le facem noi, fără a le compromite, iar noi ca partid să ne putem face transparent activitatea, iar oamenii să afle despre aceasta din toate sursele independente care sunt”, a declarat Vladimir Plahotniuc.

Chiar dacă este vorba de un briefing de presă, mai mulți membri ai PDM care fac anunțuri de la tribuna partidului, răspund, de obicei, la întrebările jurnaliștilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Talpa iadului Plahotniuk arată FOARTE SUPĂRAT, mai supărat ca FANTOMAS din filmul “Fantomas se supără”. Filmul “Plahotniuk se supără” va fi mult mai strașnic, ca cel cu Fantomas!

  2. Academic

    Uitați-vă bine la moaca lui. Mamă-sa spunea că-i exact bunelul, adică informatorul nkvd-ist și președintele de sovet sătesc Andrușa Plahotniuk. Andrușa Plahotniuk a trimis zeci de familii, inclusiv cu copii mici în Siberia, de unde mulți nu s-au mai întors niciodată! ÎNTRADEVĂR ESTE FOARTE STRAȘNIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *