Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Partidul Șor s-a lansat…

VIDEO Partidul Șor s-a lansat în campanie electorală. Promisiunile fostului primar de Orhei, într-un nou video

Partidul Politic Șor s-a lansat astăzi, 23 septembrie, în campania electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie. Anunțul a fost făcut de fostul primar de la Orhei, Ilan Șor, printr-un video înregistrat și postat pe pagina sa de facebook.

Pe un alt fundal, dar îmbracat și gesticulând la fel ca în toate celelalte video-uri publicate, de aceasta dată fostul primar de Orhei a anunțat că partidul său se lansează în campanie electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie.

În video-ul pe pare l-a postat pe pagina sa de Facebook, Șor promite că toate localitățile, în care alegerile vor fi câștigate de către candidații Partidului Politic Șor, vor arăta exact ca Orheiul.

Dupa ce a dispărut din Republica Moldova, Șor s-a filmat în mai multe video-uri pe care le-a postat pe facebook. În acest mod și-a anunțat și candidatul pentru primăria Chisinau și a criticat și noul Guvern.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie, odată cu alegeri parlamentare noi în patru circumscripții uninominale.

Pe 16 iulie curent, Procuratura Generală a anunțat că deputatul Ilan Șor, condamnat de prima instanță la șapte ani și șase luni de închisoare într-un dosar de escrocherie, vizat în ancheta privind frauda bancară și figurant în Raportul Kroll, a plecat din Republica Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră în perioada 14-17 iunie.

Pe 15 august, Ilan Sor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

În câteva zile se împlinesc o sută de zile de cand a fost investită noua guvernare.