VIDEO/ Noutăți de la Șor. Comparațiile pe care le face într-un nou video postat pe facebook

Dispărut din Republica Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie și, ulterior, anunțat în căutare de către autoritățile moldovene, Ilan Șor a făcut o tradiție din a se filma și a posta imaginile video pe pagina sa de facebook.

De această dată, îmbracat și gesticulând la fel ca în toate celelalte video-uri publicate, fostul primar de Orhei vorbește despre cele 100 de zile ale actualei guvernări. Șor compară acțiunile pe care le-a întreprins el la Orhei cu ceea ce a făcut actuala guvernare în cele 100 de zile de la investire.

Dupa ce a dispărut din Republica Moldova, Șor s-a filmat în mai multe video-uri pe care le-a postat pe facebook. În acest mod și-a anunțat și candidatul pentru primăria Chisinau.

Pe 16 iulie curent, Procuratura Generală a anunțat că deputatul Ilan Șor, condamnat de prima instanță la șapte ani și șase luni de închisoare într-un dosar de escrocherie, vizat în ancheta privind frauda bancară și figurant în Raportul Kroll, a plecat din Republica Moldova prin Aeroportul Internațional Chișinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră în perioada 14-17 iunie.

Pe 15 august, Ilan Sor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

În câteva zile se împlinesc o sută de zile de cand a fost investită noua guvernare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *