Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Maia Sandu, despre protestatarii…

VIDEO Maia Sandu, despre protestatarii care se îndreaptă spre PAS: „Regimul se simte în pericol”

Mai mulți protestatari se îndreaptă în aceste clipse spre sediul Partidului Acțiune și Solidaritate. Cu pancarte în mâini prin care susțin Partidul Democrat, protestatarii scandează că își doresc stabilitate. Lidera PAS, Maia Sandu susține însă că aceste proteste confirmă faptul că „regimul se simte în pericol”.

Pe străzile Chișinăului au fost văzute grupuri cu persoane agresive cu pancarte în susținerea regimului. E clar că Partidul Democrat pune ceva la cale. Regimul se simte încolțit și încearcă să destabilizeze situația”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a mai făcut și un apel către susținătorii Blocului ACUM, de a nu ieși în stradă.

„Este important să nu ne lăsăm provocați. Să stăm departe de acele locuri unde se adună aceste persoane agresive. Ne adresăm susținătorilor noștri care se gândesc că ar trebui să vină să ne susțină. Vă rugăm să rămâneți acasă”, a adăugat Maia Sandu.

În contextul discuțiilor pe ultima sută de metri în cadrul PDM și PSRM, referitor la formarea unei majorități parlamentare, în sectorul centru al capitalei au fost surprinse mai multe microbuze la comandă și mai mulți protestatari.

Sediul Partidului Acțiune și Solidaritate, în direcția căruia se îndreaptă o parte dintre protestatari, este însă păzit de forțele de ordine.